Allview X1 Xtreme Mini anunțat oficial, vine cu ecran Full HD de 4.7 inch, o super cameră frontală

2.509 ori
<b>Allview X1 Xtreme Mini anunțat oficial, vine cu ecran Full HD de 4.7 inch, o super cameră frontală</b>După o serie de teasere întinse pe parcursul a câteva săptămâni, Allview X1 Xtreme Mini a fost anunțat oficial astăzi, el adoptând o diagonală relativ mica, de 4.7 inch, dar oferind dotări de top la pachet. Acest handset este varianta mini a...

După o serie de teasere întinse pe parcursul a câteva săptămâni, Allview X1 Xtreme Mini a fost anunțat oficial astăzi, el adoptând o diagonală relativ mica, de 4.7 inch, dar oferind dotări de top la pachet. Acest handset este varianta mini a telefonului X1 Xtreme, iar el poate fi admirat mai jos.

Noul venit e dotat cu un display Full HD de 4.7 inch și integrează un procesor quad core Qualcomm Snapdragon de 2.15 GHz, plus o cameră de 16 megapixeli în spate. Avem și o cameră frontală de 4 MP la bord și un design atractiv, ce implică un spate din aluminiu personalizabil prin gravură cu textul preferat. Acest serviciu e oferit gratuit de către Allview și se va mai aplică și la alte câteva modele.

Allview X1 Xtreme Mini

Telefonul vine cu o carcasă din aluminiu, cu linii fluide de design, iar produsul e disponibil în două nuanțe unice: argintiu siverde. La bord avem și 2 GB RAM, 16 GB stocare, amplificator audio Yamaha și sistem acustic DTS. Camera principală vine cu blitz LED, senzor OV 16825, filtru UV și IR, iar camera frontală de 4 MP impresionează plăcut prin dimensiunea pixelilor de 2 microni. Bateria acestui model are o capacitate de 2200 mAh și asigură până la 11 ore de convorbiri.

Allview X1 Xtreme Mini anunțat oficial

Allview X1 Xtreme Mini e disponibil de azi la precomanda, începând de la prețul de 1299 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×