Noul flagship HTC cu Windows Phone ar putea purta numele de HTC One (M8) for Windows

1.078 ori
<b>Noul flagship HTC cu Windows Phone ar putea purta numele de HTC One (M8) for Windows</b>Așa numitul HTC One W8 a avut deja parte de câteva scăpări pe web, el fiind considerat următorul model important cu Windows Phone al companiei asiatice. Ei bine, azi aflăm noi detalii despre denumirea sa comercială, care ar putea suna destul de...

Așa numitul HTC One W8 a avut deja parte de câteva scăpări pe web, el fiind considerat următorul model important cu Windows Phone al companiei asiatice. Ei bine, azi aflăm noi detalii despre denumirea sa comercială, care ar putea suna destul de bizar.

Dacă speculațiile vorbesc despre un "Nokia by Microsoft" sau chiar "Lumia by Microsoft" pentru smartphone-urile de la Nokia Devices sub tutela MS, modelele noi HTC ar putea purta nume ca HTC One (M8) for Windows. Sincer să fiu aceste nume duc mai degrabă cu gândul la parfumuri decât la telefoane, deoarece parfumurile au de obicei un "by" sau "for" în nume. HTC One W8 ar fi mai simplu, mai clar și ar urma și un model de numire rezonabil pentru HTC.

Am putea totuși privi sub alt unghi denumirea de "for Windows". Am aflat recent de la Satya Nadella, CEO Microsoft că pe viitor toate versiunile Windows, Windows Phone, Windows RT vor fi unificate într-o singură platformă, deci de aici și ideea de "One M8 for Windows". Asta înseamnă că într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat acest telefon va primi un OS care nu e departe de acel Windows 9 sau 10 care va fi disponibil și pe tableta și pe PC?

Ce știm în acest moment e că noul terminal ar putea veni cu difuzoare BoomSound, camera Duo și suport VoLTE.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×