Noul HTC One va fi lansat oficial mâine! Mobilissimo.ro va aduce cele mai proaspete informații de la fața locului!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.435 ori
<b>Noul HTC One va fi lansat oficial mâine! Mobilissimo.ro va aduce cele mai proaspete informații de la fața locului!</b>După cum bine știți, mâine este ziua în care va avea loc marea lansarea a Noului HTC One, eveniment de lansare ce va avea loc în Londra. De asemenea, aflați că vom fi și noi prezenți la fața locului pentru a vă aduce cele mai noi informații...

După cum bine știți, mâine este ziua în care va avea loc marea lansarea a Noului HTC One, eveniment de lansare ce va avea loc în Londra. De asemenea, aflați că vom fi și noi prezenți la fața locului pentru a vă aduce cele mai noi informații și materiale video hands-on, respectiv fotografii cu terminalul în cauză.

Printre specificațiile Noului HTC One ce au ajuns pe web până în acest moment se numără un display Full HD de 5 inch, butoane software on-screen, difuzoare stereo BoomSound și o cameră foto duală ce promite o captură foto impresionantă în condiții low-light. Totodată, Noul One păstrează aceeași carcasă premium realizată din aluminiu ce a fost introdusă odată cu modelul flagship actual, și anume HTC One.

Noul HTC One va fi lansat oficial mâine! Mobilissimo.ro va aduce cele mai proaspete informații de la fața locului!

Ca o funcție extra ce va fi implementată pe Noul HTC One se numără și slotul pentru carduri microSD. Pentru cei interesați de lansarea Noului HTC One, aflați că puteți urmări întreg evenimentul de lansare chiar aici. Vom reveni cu noi materiale foto și video în cursul zilei de mâine direct de la evenimentul de lansare din Londra!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×