Specificațiile lui Samsung Galaxy S5 Zoom descoperite scrise de mână pe o foaie (Zvon)

791 ori
<b>Specificațiile lui Samsung Galaxy S5 Zoom descoperite scrise de mână pe o foaie (Zvon)</b>De abia am început să ne obișnuim cu ideea unui Galaxy S5 care e aproape în magazine și iată că zvonurile despre Galaxy S5 Mini și versiunea Zoom au început să împânzească Internetul. Astăzi avem câteva detalii hardware interesante despre...

De abia am început să ne obișnuim cu ideea unui Galaxy S5 care e aproape în magazine și iată că zvonurile despre Galaxy S5 Mini și versiunea Zoom au început să împânzească Internetul. Astăzi avem câteva detalii hardware interesante despre Samsung Galaxy S5 Zoom, pe care le aflăm mai jos.

La fel cum marile planuri de startupuri au pornit pe un șervețel, dotările acestui device au apărut scrise de mână pe o foaie. Această scăpare vine din Polonia, la o săptămână după ce Galaxy S5 Zoom ar fi ajuns pe web via un benchmark din baza de date GFXBenchmark. Aflați că Samsung are un centru de cercetare și dezvoltare mare aproape de Varșovia, în Polonia, iar de acolo au mai pornit scăpări în trecut.

Foaia în cauză indica specificații precum un procesor quad core de 1.6 GHz, un display HD de 4.8 inch și 2 GB RAM. în plus, vom avea parte și de Android 4.4.2 KitKat că OS, iar terminalul va sosi cu o cameră de 20 de megapixeli, cu zoom optic de 10x și blitz Xenon. Galaxy S5 Zoom va fi mai subțire decât predecesorul său, iar lentila sa ar fi mai discret integrată în corpul acestui device... Fals său real? Ce ziceți?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×