Noul Huawei P30 Pro prezentat la IFA aduce mai mult decât un simplu refresh de culori; Rulează Android 10 din fabrică

1.766 ori
<b>Noul Huawei P30 Pro prezentat la IFA aduce mai mult decât un simplu refresh de culori; Rulează Android 10 din fabrică</b>Cu doar câteva zile în urmă cei de la Huawei au avut un eveniment special la IFA 2019, acolo unde vedeta a fost noul procesor flagship Kirin 990 pe care îl vom regăsi în mai puțin de 10 zile pe Mate 30 și Mate 30 Pro

Cu doar câteva zile în urmă cei de la Huawei au avut un eveniment special la IFA 2019, acolo unde vedeta a fost noul procesor flagship Kirin 990 pe care îl vom regăsi în mai puțin de 10 zile pe Mate 30 și Mate 30 Pro. Tot la fața locului a fost prezentat și "Noul Huawei P30 Pro" despre care v-am vorbit într-un articol detaliat aici și care la prima vedere părea a aduce doar un update la nivel de coloristică.

Huawei P30 Pro

Nu este așa, pentru că abia astăzi iese la iveală faptul că telefonul se va livra cu Android 10 și EMUI 10 din fabrică, fiind iată mai mult decât un simplu boost de popularitate pentru telefonul lansat în primăvară. Este o strategie de marketing interesantă și Huawei se va folosi de faptul că telefonul rulează Android 10 din fabrică pentru a-l promova în special pe plan european.

Prețul ar rămâne neschimbat și la fel și restul dotărilor hardware. Această perioadă este cu adevărat grea pentru Huawei, companie care se pregătește de lansarea modelelor Mate 30 și Mate 30 Pro fără serviciile Google la pachet - fapt ce ar putea avea un impact negativ asupra vânzărilor. Soluțiile Google vor putea fi instalate totuși manual de către utilizatori, dar cu siguranță se vor găsi persoane ce evită achiziția fix din această cauză.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×