Noul iPad (3) scos din cutie la Mobilissimo.ro! Display cristal, ambalaj identic cu iPad 2! (Video)

2.158 ori
<b>Noul iPad (3) scos din cutie la Mobilissimo.ro! Display cristal, ambalaj identic cu iPad 2! (Video)</b>Iată că a ajuns și noua tableta iPad la noi în teste la Mobilissimo.ro prin amabilitatea celor de la Marketonline.ro, care vând tableta în varianta de 16 GB la prețul de 2.641 de lei. Avem de-a face aici cu o tabletă cu rezoluție impresionantă...

Iată că a ajuns și noua tableta iPad la noi în teste la Mobilissimo.ro prin amabilitatea celor de la Marketonline.ro, care vând tableta în varianta de 16 GB la prețul de 2.641 de lei. Avem de-a face aici cu o tabletă cu rezoluție impresionantă de 2048 x 1536 pixeli și cu același ambalaj alb minimalist al precedesorilor săi.

Pe cutie scrie simplu "iPad", iar înăuntru se află tableta cu o tiplă din plastic, încărcătorul și un accesoriu al său și cablul USB, plus câteva stickere și un mic manual și garanția. Tableta rulează iOS 5.1 și foloseste un CPU A5X, iar designul este identic cu al lui iPad 2, în vreme ce pe hârtie avem de-a face cu un device mai gros și mai greu. Butonul Home își păstrează poziția și lookul, ca și cele de volum de altfel. Observați cât de clar și luminos este ecranul tabletei și cât de mult zoom se poate da acelei fotografii.

Nici camera nu se descurcă deloc rău și a focalizat foarte bine în micul nostru test. Aceasta este o cameră de 5 MP, cu suport pentru captura 1080p și mai avem la dispoziție și o cameră frontală pe acest device, 1 GB RAM, 16 GB memorie internă, WiFi, Bluetooth și un GPU ultrarapid, care promite să ne ofere jocuri cu o grafică explozivă. Până ce ne vom juca Infinity Blade II vă las cu unboxing-ul video și revenim cât de curând cu o galerie foto realizată cu tableta. Mulțumim marketonline pentru acest device oferit în teste!

Preț Apple The new iPad la Marketonline.ro:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×