Windows Phone "Tango" oferă o limită de multitasking de 8 aplicații

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 941 ori
<b>Windows Phone "Tango" oferă o limită de multitasking de 8 aplicații</b>E încă destul de neclar ce reprezintă actualizarea Windows Phone Tango, mai ales că s-a vehiculat numele Windows Phone Refresh în ultima vreme. Cei de la XDA Developers au descoperit că ultima versiune WP va aduce și o nouă limita de aplicații...

E încă destul de neclar ce reprezintă actualizarea Windows Phone Tango, mai ales că s-a vehiculat numele Windows Phone Refresh în ultima vreme. Cei de la XDA Developers au descoperit că ultima versiune WP va aduce și o nouă limita de aplicații multitasking, crescând-o de la 5 la 8, datorită îmbunătățirilor aduse sistemului de administrare a memoriei scăzute.

Tango mai aduce și îmbunătățiri la capitolul MMS, oferă un sistem mai eficient de administrare a contactelor de pe SIM și un nou icon pentru alerta cu privire la localizare. Microsoft oferă acum și informații despre starea memoriei de pe device-urile Windows Phone, cu un contor de memorie în secțiunea de informații din setări. Actualizarea Tango va sosi pe terminalele existente, cu dotări modeste, dar asta de abia după ce handseturile cu 256 MB RAM vor fi lansate și în China în saptamanaile viitoare.

Mâine va fi o zi importantă, deoarece versiunea Tango debutează oficial în China și se zvonește că și Nokia ar avea un telefon sau două pregătite pentru debut în cea mai mare țară asiatică. Ar fi interesant să vedem și noi formaturi de terminale mobile, acum că au scăzut cerințele, poate chiar un telefon cu ecran touch și tastatura gen Seria E de la Nokia.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×