Nokia Maps actualizat la versiunea 1.3, disponibil acum În Windows Phone Marketplace

Autor:  | Publicat în:  Nokia 965 ori
<b>Nokia Maps actualizat la versiunea 1.3, disponibil acum În Windows Phone Marketplace</b>Dacă tot a primit Nokia Drive un update zilele trecute la versiunea 2.0, a venit momentul ca și Nokia Maps să ajungă la versiunea 1.3, disponibilă acum în Windows Phone Marketplace. Ce aduce nou actualizarea? Ei bine aflați că Nokia a extins...

Dacă tot a primit Nokia Drive un update zilele trecute la versiunea 2.0, a venit momentul ca și Nokia Maps să ajungă la versiunea 1.3, disponibilă acum în Windows Phone Marketplace. Ce aduce nou actualizarea? Ei bine aflați că Nokia a extins acoperirea acestui serviciu, care acum are suport și pentru noi tări asiatice.

Aflați și că utilizatorii Nokia Maps își pot acum personaliza locurile preferate pe handsetul Windows Phone pentru că apoi să le atașeze meniului Home sub formă de tile (pin to screen). Locurile vizitate recent și destinațiile la care ați călătorit vor fi afișate lângă zona de Favorite, astfel încât să vă fie mai comod să accesați acest istoric al drumurilor recente. în cele din urmă, aflați și că utilizatorii îți pot împărtăși rutele folosite și destinațiile folosind rețelele de socializare.

Dacă sunteți curioși și cu privire la Nokia Drive 2.0, aflați că nouă versiune este disponibilă tot în Marketplace și acum suporta navigare offline fără probleme. Softul include și o funcție "Ultimele destinații", care pot fi selectate pentru a reparcurge o rută. Există și opțiunea ETA (Estimated Time of Arrival) afișată împreună cu viteza la care călătoriți și puteți chiar seta o alertă audio pentru limita de viteză.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×