Un oficial Samsung confirmă procesorul quad-core al lui Samsung Galaxy S III și integrarea chipsetului LTE

1.091 ori
<b>Un oficial Samsung confirmă procesorul quad-core al lui Samsung Galaxy S III și integrarea chipsetului LTE</b>Din nou informații despre Samsung Galaxy S III, de această dată din publicația Korea Times, care citează un oficial Samsung. Acesta ar fi afirmat că noul terminal din seria Galaxy S va avea un procesor quad-core Exynos și că smartphone-ul va...

Din nou informații despre Samsung Galaxy S III, de această dată din publicația Korea Times, care citează un oficial Samsung. Acesta ar fi afirmat că noul terminal din seria Galaxy S va avea un procesor quad-core Exynos și că smartphone-ul va folosi un chipset LTE și WCDMA produs in-house de Samsung, deci fără să apeleze la Qualcomm de această dată.

Se zvonea deja de ceva vreme că Galaxy S III va fi un device quad-core, dar la un moment dat se speculase și că vom vedea un model dual core cu frecvența de 1.8 sau chiar 2 GHz. Aceeași sursă afirma că procesorul a intrat deja în producție și că și telefonul e gata de producția în masă. Asta înseamnă că suntem la o lună sau două de lansare, ceea ce s-ar potrivi cu informația recent ajunsă pe web, conform căreia la finalul lunii mai va avea loc un eveniment Unpacked în cadrul căruia vă debuta acest smartphone.

în plus, având în vedere asocierea cu Jocurile Olimpice din vară de la Londra, mai aștept la o promovare intensivă a telefonului în relație cu evenimentul sportiv. Vă reamintesc că Galaxy S III se zvonește că va veni cu un ecran Super AMOLED Plus HD de 4.7 - 4.8 inch, carcasa din ceramică, 2 GB RAM (sau 1 GB) și o cameră de 12 sau 8 megapixeli. Am tot văzut imagini cu device-ul, dar pe când și un clip hands on?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×