Noul iPhone 6 și iPhone 6 Plus disponibile (din nou) la precomandă prin QuickMobile.ro

2.838 ori
<b>Noul iPhone 6 și iPhone 6 Plus disponibile (din nou) la precomandă prin QuickMobile.ro</b>După ce ieri remarcam pe site-ul celor de la QuickMobile.ro faptul că noile terminale iPhone 6 se regăsesc listate în ofertă, iată că astăzi vine și anunțul oficial din partea retailer-ului ce afișează versiuni de 16, 64, respectiv 128 GB ale...

După ce ieri remarcam pe site-ul celor de la QuickMobile.ro faptul că noile terminale iPhone 6 se regăsesc listate în ofertă, iată că astăzi vine și anunțul oficial din partea retailer-ului ce afișează versiuni de 16, 64, respectiv 128 GB ale modelelor iPhone 6 (4.7 inch) și iPhone 6 Plus (5.5 inch).

Astfel, aflați că cea mai ieftină variantă a lui iPhone 6, și anume versiunea cu 16 GB memorie internă costă 3.499 lei la precomandă, în timp ce modelul de 128 GB poate fi achiziționat cu până la 1.000 lei în plus - 4.499 lei. De asemenea, prețurile pentru iPhone 6 Plus, phablet-ul de 5.5 inch încep de la 3.999 lei.

Accesorii iPhone 6 și iPhone 6 Plus

Printre noile specificații aduse de iPhone 6 / iPhone 6 Plus se numără în principal display-uri de mari dimensiuni, noul procesor dual-core Apple A8, 1 GB, respectiv 2 GB memorie RAM, cât și conectivitate NFC ce se va dovedi a fi utilă pentru plăți. în rândurile de mai jos puteți regăsi prețurile pentru toate versiunile iPhone 6 proaspăt lansate.

Noul iPhone 6 și iPhone 6 Plus disponibile (din nou) la precomandă prin QuickMobile.ro

De asemenea, QuickMobile comercializează și o serie de accesorii compatibile cu iPhone 6 / iPhone 6 Plus. Pe lângă device-urile mai sus menționate, cei de la QuickMobile promit că și ceasul inteligent Apple Watch va ajunge în curând spre vânzare. Cu toate acestea, nu primim și o dată la care iPhone 6 va fi livrat către clienții ce îl precomandă.

Prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×