Noul iPhone va include si un tuner FLO TV

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.536 ori
<b>Noul iPhone va include si un tuner FLO TV</b>Dupa ce aflam ca noul iPhone va incorpora o camera de 3.2 megapixeli, un transmitator FM si softuri de inregistrare si editare video, iata ca firma Qualcomm a anuntat ca a creat un add-on care implementeaza suport FLO TV pe terminalele mobile, printre...

Dupa ce aflam ca noul iPhone va incorpora o camera de 3.2 megapixeli, un transmitator FM si softuri de inregistrare si editare video, iata ca firma Qualcomm a anuntat ca a creat un add-on care implementeaza suport FLO TV pe terminalele mobile, printre care se numara si iPhone.

Acest tuner pentru transmisiuni TV digitale va fi un accesoriu extern, suportat de iPhone si iPod Touch si compatibil cu software-ul iPhone OS 3.0. Nu stim deocamdata daca accesoriul va folosi conectorul dockului lui iPhone sau daca va interactiona cu acesta printr-o conexiune wireless. Acesta nu este primul gadget care ofera functii TV pe iPhone, de vreme ce exista deja tunerul SoftBank 1Seg in Japonia, dar noua metoda se va dovedi mai eficienta din punct de vedere al consumului bateriei.

Accesoriul SoftBank se conecta prin USB si transmitea prin Wi-Fi continuturile video, consumand astfel destul de multa baterie. Qualcomm si-a anuntat dorinta de a dezvolta aceasta solutie si de a o face compatibila cu majoritatea smartphone-urilor, inclusiv cele Windows Mobile. Toate telefoanele cu suport FLO TV erau terminale simple pana acum, gen LG Invision, astfel ca ele acopereau un segment limitat de public, fiind disponibile doar prin AT&T si Verizon.

Un dezavantaj al lui FLO TV (cunoscut si ca MediaFLO) este pretul acestui serviciu, al carui abonament costa intre 15 si 20 de dolari, plus abonamentul tip date utilizat de client.

[Via: Electronista.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×