Noul iPhone va sosi cu functie videochat/camera frontala; reclamele iPhone 4G se filmeaza acum

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.421 ori
<b>Noul iPhone va sosi cu functie videochat/camera frontala; reclamele iPhone 4G se filmeaza acum</b>Stim deja cu totii ca Apple pregateste un nou model iPhone pentru lansare in aceasta vara, desi nu avem inca vreo confirmare oficiala. Totusi, handsetul a fost deja prezentat in detaliu de catre Gizmodo, dupa ce un prototip a fost pierdut de un angajat...

Stim deja cu totii ca Apple pregateste un nou model iPhone pentru lansare in aceasta vara, desi nu avem inca vreo confirmare oficiala. Totusi, handsetul a fost deja prezentat in detaliu de catre Gizmodo, dupa ce un prototip a fost pierdut de un angajat Apple intr-un bar. Apoi, handsetul a aparut si in Vietnam, de aceasta fiind fotografiat bootand.

Ei bine, iata ca acum aflam ca se filmeaza si primele reclame pentru iPhone 4G, dupa cum afirma chiar o actrita distribuita in aceste spoturi:

Reclamele vor fi regizate de catre Sam Mendes, care a realizat si American Beauty. Printre altele, mai aflam ca telefonul are numele de cod intern Mammoth/ N90, desi marea noastra intrebare este daca noul iPhone se va numi iPhone 4G sau iPhone HD. O sursa a celor de la Engadget afirma ca reclamele mentionate mai sus s-ar baza pe convorbirea dintre o mama si o fiica via video chat, folosind camera frontala a noului iPhone.

Toate aceste detalii si multe altele vor fi confirmate (sau infirmate) in data de 7 iunie, atunci cand Steve Jobs isi va tine discursul anual in cadrul WWDC.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×