Noul iPhone va sosi cu functie videochat/camera frontala; reclamele iPhone 4G se filmeaza acum

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.295 ori
<b>Noul iPhone va sosi cu functie videochat/camera frontala; reclamele iPhone 4G se filmeaza acum</b>Stim deja cu totii ca Apple pregateste un nou model iPhone pentru lansare in aceasta vara, desi nu avem inca vreo confirmare oficiala. Totusi, handsetul a fost deja prezentat in detaliu de catre Gizmodo, dupa ce un prototip a fost pierdut de un angajat...

Stim deja cu totii ca Apple pregateste un nou model iPhone pentru lansare in aceasta vara, desi nu avem inca vreo confirmare oficiala. Totusi, handsetul a fost deja prezentat in detaliu de catre Gizmodo, dupa ce un prototip a fost pierdut de un angajat Apple intr-un bar. Apoi, handsetul a aparut si in Vietnam, de aceasta fiind fotografiat bootand.

Ei bine, iata ca acum aflam ca se filmeaza si primele reclame pentru iPhone 4G, dupa cum afirma chiar o actrita distribuita in aceste spoturi:

Reclamele vor fi regizate de catre Sam Mendes, care a realizat si American Beauty. Printre altele, mai aflam ca telefonul are numele de cod intern Mammoth/ N90, desi marea noastra intrebare este daca noul iPhone se va numi iPhone 4G sau iPhone HD. O sursa a celor de la Engadget afirma ca reclamele mentionate mai sus s-ar baza pe convorbirea dintre o mama si o fiica via video chat, folosind camera frontala a noului iPhone.

Toate aceste detalii si multe altele vor fi confirmate (sau infirmate) in data de 7 iunie, atunci cand Steve Jobs isi va tine discursul anual in cadrul WWDC.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×