Motorola Shadow, acum cu imagini live si specificatii impresionante

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.792 ori
<b>Motorola Shadow, acum cu imagini live si specificatii impresionante</b>Daca primul Motorola Droid a fost un succes, fiind probabil cel mai bine vandut terminal Android, oare cum se va descurca Droid 2 (aka Shadow) pe piata? Pana sa raspundem la aceasta intrebare, iata o imagine cu handsetul Motorola Shadow si primele detalii...

Daca primul Motorola Droid a fost un succes, fiind probabil cel mai bine vandut terminal Android, oare cum se va descurca Droid 2 (aka Shadow) pe piata? Pana sa raspundem la aceasta intrebare, iata o imagine cu handsetul Motorola Shadow si primele detalii despre acesta in randurile urmatoare:

Sursa informatiilor este utilizatorul wnrussell de pe Howard Forums, care ofera publicului atat imaginea de mai sus, cat si specificatiile handsetului. Moto Shadow vine cu un port HDMI out, un display touch de 4.1 inchi, procesor TI OMAP 3630 de 720 MHz (ARM Cortex A8), 8 GB memorie interna si o camera de 8 megapixeli.

Verizon este operatorul care va lansa terminalul in SUA, dar nu cunoastem deocamdata data debutului sau pretul lui Shadow.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×