Noul iPod Nano seamănă destul de mult cu Nokia Lumia; Proces?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.600 ori
<b>Noul iPod Nano seamănă destul de mult cu Nokia Lumia; Proces?</b>Apple e cunoscută drept o companie care în trecut nu s-a sfiit să recunoască că s-a inspirat din designuri celebre pentru noile produse, dar e acum faimoasă pentru faptul că dă în judecată alte companii pentru că i-au copiat designurile. Ei...

Apple e cunoscută drept o companie care în trecut nu s-a sfiit să recunoască că s-a inspirat din designuri celebre pentru noile produse, dar e acum faimoasă pentru faptul că dă în judecată alte companii pentru că i-au copiat designurile. Ei bine aseară a fost prezentat noul iPod Nano care a ridicat câteva sprâncene prin faptul că seamănă destul de mult cu Nokia Lumia.

și nu o spunem doar noi la Mobilissimo.ro, ci întreg Twitterul, multe bloguri tech și chiar și fani Apple. Dacă asemănarea dintre iPod Nano și Nokia Lumia 800 de exemplu e relativă, stați să vedeți asemănarea dintre două iPod Nano generația 2010 puse unul peste altul și un Lumia. E drept că ar putea începe aici teoria conspirației și să se afirme că iPod Nano a fost sursă de inspirație pentru Lumia/N9 încă din 2010, dar urmărind concursurile de designuri și concepte de la Nokia din ultimii ani vă pot spune că Lumia și N9 au la bază un design creat de fanii Nokia.

Noul iPod Nano seamănă destul de mult cu Nokia Lumia; Proces?

Va fi interesant să vedem cum va proceda Nokia mai departe și dacă va avea "binecuvântarea" Microsoft pentru un proces, știut fiind faptul că MS și Apple sunt destul de apropiate și nu la cuțite, ca Apple și Google, de exemplu. Un lucru e sigur: Apple tocmai și-a câștigat hateri și din tabăra Nokia.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×