Noul Kyocera TNT disponibil prin Virgin Mobile USA

Autor:  | Publicat în:  Kyocera 1.907 ori
<b>Noul Kyocera TNT disponibil prin Virgin Mobile USA</b>Virgin Mobile USA pregateste de lansare cel mai nou handset Kyocera, TNT! Terminalul este ideal pentru consumatorii care prefera specificatii simple pe un telefon mobil. Handsetul va fi disponibil in SUA la toti marii retaileri, printre care si Wal-Mart,...

Virgin Mobile USA pregateste de lansare cel mai nou handset Kyocera, TNT! Terminalul este ideal pentru consumatorii care prefera specificatii simple pe un telefon mobil.

Handsetul va fi disponibil in SUA la toti marii retaileri, printre care si Wal-Mart, Target, Best Buy si Radio Shack, la un surprinzator pret de 20 de dolari. Acest telefon mobil ieftin soseste fara abonament, in mod surprinzator si cu o lista modesta de specificatii. Printre ele se numara un display extern care afiseaza ID-ul persoanei care suna dar si efecte luminoase.

Handsetul soseste cu o serie de jocuri distractive, iar bateria sa ofera pana la 200 de minute de convorbire si 5 zile de functionare in standby cu o singura incarcare. In goana americanilor dupa iPhone-uri, acest telefon de 20 de dolari ar putea reprezenta acel al doilea handset de care avem cu totii nevoie atunci cand telefonul principal este in service.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×