LG KS20, acum dotat cu Windows Mobile 6 si HSDPA

1.705 ori
<b>LG KS20, acum dotat cu Windows Mobile 6 si HSDPA</b>Iata ca LG nu ne surprinde cu lansari fabuloase a 4 terminale in cadrul aceluiasi eveniment ca Nokia, dar totusi producatorul ne prezinta un super telefon, LG KS20, destul de promitator cand vine vorba de feature-uri. LG KS20 are o grosime de doar 12.8mm...

Iata ca LG nu ne surprinde cu lansari fabuloase a 4 terminale in cadrul aceluiasi eveniment ca Nokia, dar totusi producatorul ne prezinta un super telefon, LG KS20, destul de promitator cand vine vorba de feature-uri.

LG KS20 are o grosime de doar 12.8mm si suporta HSDPA la 3.2 Mbps. Desi acest model seamana foarte mult la capitolul design cu KU990, display-ul sau este mai mic decat al terminalului mentionat anterior (2.8 inch in comparatie cu 3 inch la KU990). O schimbare negativa  este si inlocuirea camerei de 5.1 megapixeli cu una de 2 megapixeli, deoarece un astfel de telefon clasa “business” nu are nevoie de o camera superdotata. KS20 ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 si va fi disponibil in cel de-al patrulea sfert fiscal al acestui an.

Acest LG va purta brandingul Vodafone, din cate stim, dar este posibil sa vedem si alti operatori si distribuitori implicati in lansarea pe piata. Nu cunoastem inca pretul acestui handset, dar este evident faptul ca un astfel de telefon destinat oamenilor de afaceri nu va fi chiar ieftin. Ati renunta la functiile de divertisment si media pentru utilitate si un sistem de operare performant. La urma urmei, alegerea depinde de varsta si de jobul utilizatorului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×