Noul modul Moto Polaroid Insta-Share este o imprimantă foto portabilă pentru Moto Z-uri; Disponibil de pe 17 noiembrie

1.141 ori
<b>Noul modul Moto Polaroid Insta-Share este o imprimantă foto portabilă pentru Moto Z-uri; Disponibil de pe 17 noiembrie</b>Numărul de module Motorola Moto Mods este pe cale să primească un nou membru în perioada următoare, unul ce va sosi sub forma lui Polaroid Insta Share. Este vorba despre un accesoriu ce se atașează în spatele telefonului

Numărul de module Motorola Moto Mod e pe cale să crească, prin intermediul lansării noului Polaroid Insta-Share, o imprimantă foto ataşabilă în spatele unui handset Moto Z. Scăpări despre produs apăreau luna trecută şi acum se concretizează acest accesoriu. Vine pe 17 noiembrie şi costă 199 dolari. 

Polaroid

Gadget-ul se ataşează magnetic şi cu ajutorul pinilor în spatele unui telefon din seria Moto Z şi permite imprimarea fotografiilor realizate cu camera telefonului. Odată ce ataşaţi modulul trebuie să apăsaţi butonul circular pentru a porni aplicaţia Camera, veţi face o fotografie şi apoi o veţi imprima. Toate acestea durează doar câteva secunde. 

Pe lângă imprimarea de fotografii imediat ce le realizaţi, în pur stil Polaroid, veţi putea imprima şi fotografiile de pe Google Photos, Facebook, Instagram sau Twitter. Şi asta la pachet cu toate filtrele vintage care vă plac, dar şi rame, text şi alte briz-briz-uri, ataşate din aplicaţia dedicată. Acest Mod este compatibil cu hârtia specială Polaroid Premium ZINK (Zero Ink), care măsoară 2 x 3 inch. 

Acest Moto Mod pare a fi destul de masiv, încât să nu fie genul de accesoriu pe care îl bagi în buzunar. E mai degrabă util de cărat într-o husă specială, în ghiozdan. Reţineţi că acea hârtie specială de imprimare este vândută separat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×