O prima recenzie a lui LG Xenon

Autor:  | Publicat în:  LG 1.457 ori
<b>O prima recenzie a lui LG Xenon</b>Cei de la smartphonenation.com au reusit sa puna mana pe un terminal LG Xenon cu cateva zile in urma, facand o recenzie in exclusivitate terminalului, despre care puteti afla detalii mai jos. Telefonul vine cu un display touch rezistiv, o tastatura...

Cei de la smartphonenation.com au reusit sa puna mana pe un terminal LG Xenon cu cateva zile in urma, facand o recenzie in exclusivitate terminalului, despre care puteti afla detalii mai jos.

Telefonul vine cu un display touch rezistiv, o tastatura glisanta QWERTY si o camera de 2 megapixeli cu tasta foto dedicata. Software-ul rulat pe handset aminteste foarte mult de Samsung TouchWiz, dispunand de un meniu de widgeturi, care permite drag and drop-ul diferitelor unelte/iconuri pe desktopul telefonului.

LG Xenon

Aici apare si o problema: software-ul este greu de utilizat, avand in vedere ca widgeturile sunt atat de mari, iar desktopul este atat de mic. Spre exemplu, widgetul "note" a ocupat o portiune imensa a ecranului. Telefonul ruleaza totusi un firmware nefinisat, iar varianta de productie ar putea sosi fara unele dintre defectele sale.

De remarcat este prezenta unei tastaturi QWERTY senzationale, cu un feeling ce aminteste de Sidekick 2 si o spatiere excelenta a tastelor. Camera lui LG Xenon este decenta, in vreme ce difuzorul sau are volumul ridicat, iar terminalul este foarte usor si compact, plus ca designul sau impresioneaza placut.

Per total, Xenon este un terminal promitator, care va sosi prin AT&T in curand, la pretul de 100 de dolari, dupa o reducere de 50 de dolari.

Via: [Smatrphonenation.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×