Verizon va prezenta un concurent pentru iPhone in aceasta vara

Autor:  | Publicat în:  Verizon 1.481 ori
<b>Verizon va prezenta un concurent pentru iPhone in aceasta vara</b>Desi in acest moment iPhone pare a fi asul din maneca pentru operatorul AT&T, Verizon a fost de fapt prima optiune pentru cei de la Apple. In ianuarie, Apple a incercat sa ajunga la o intelegere cu Verizon in legatura cu iPhone, dar operatorul a refuzat...

Desi in acest moment iPhone pare a fi asul din maneca pentru operatorul AT&T, Verizon a fost de fapt prima optiune pentru cei de la Apple.

In ianuarie, Apple a incercat sa ajunga la o intelegere cu Verizon in legatura cu iPhone, dar operatorul a refuzat orice oferta, deoarece considera conditiile celor de la Apple pentru exclusivitate a fi nepotrivite. Se pare, totusi ca cei de la Verizon nu regreta faptul ca au refuzat oferta, fiind siguri ca exclusivitatea telefonului nu ii va ajuta pe AT&T sa isi mareasca profiturile.

"Problema nu este iPhone ci reteaua de pe care o va folosi terminalul" declara Denny Strigl, chief operating officer la Verizon, insinuand ca reteaua AT&T este inferioara tehnologic. Operatorul care a refuzat oferta celor de la Apple nu va sta cu mainile in san in timp ce AT&T promoveaza intensiv iPhone pe toate canalele media. Desi Verizon nu va incheia prea curand parteneriate cu Apple, Strigl a confirmat faptul ca operatorul colaboreaza deja cu un producator necunoscut inca, pentru lansarea unui telefon care sa concureze direct cu iPhone.

Duelul Verizon  - AT&T poate fi comparat cu cel Vodafone Romania – Orange Romania, la un nivel mai mare, iar pe plan autohton duelul s-ar putea transforma intr-o batalie in 3, Cosmote alaturandu-se competitiei.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×