Noul telefon cu clapeta my850v, de la Sagem

9.736 ori
<b>Noul telefon cu clapeta my850v, de la Sagem</b>Sagem este un nume despre care nu am mai avut vesti recente, dar iata compania renaste multumita colaborarii cu Sony Ericsson si nu in ultimul rand cu celebrul constructor de automobile, Porsche. Ca urmare, avem placerea sa va prezentam cel mai nou...

Sagem este un nume despre care nu am avut vesti recente, dar iata compania renaste multumita colaborarii cu Sony Ericsson si nu in ultimul rand, cu celebrul constructor de automobile Porsche. Ca urmare, va prezentam cel mai nou telefon Sagem, my850v:

Telefonul are un design standard, neimpresionand prin forma si culoarea sa. La capitolul dotari tehnice, my850v sta destul de bine, incorporand o camera de 2 megapixeli, display QVGA la o rezolutie de 240x320 pixeli si Bluetooth Stereo. De asemenea terminalul include sloturi pentru carduri de memorie microSD si o a doua camera destinata apelurilor video.

Noul Sagem primeste brandingul Vodafone, operatorul care-l va distribui in Europa si peste Ocean. Avand in vedere lookul si dotarile acestui telefon, orice pret mai mare de 150 de dolari ar fi exagerat pentru un astfel de model, mai ales daca luam in considerare faptul ca sunt in asteptare o serie de modele de marca, de la noile Sony-Ericsson, la misterioasele HTC-uri si la celebrul iPhone.

Asteptam noul my850v si in Romania, fiind cunoscuta preferinta cumparatorilor autohtoni pentru telefoane cu clapeta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×