Vertu Ascent, definitia telefonului de lux (prezentare video)

8.665 ori
<b>Vertu Ascent, definitia telefonului de lux (prezentare video)</b>Iata un telefon care cu siguranta nu este destinat clientilor de rand si va veti da seama de acest lucru, doar daca enumeram cativa posesori ai unui astfel de terminal: Gwyneth Paltrow, Madonna, Tom Ford sau David Beckham si autohtona Nicoleta Luciu....

Iata un telefon care cu siguranta nu este destinat clientilor de rand si va veti da seama de acest lucru, doar daca enumeram cativa posesori ai unui astfel de terminal: Gwyneth Paltrow, Madonna, Tom Ford, David Beckham sau autohtona Nicoleta Luciu. Iata-l pe Ascent, in toata splendoarea sa (video la sfarsitul acestui articol):

Riscand sa va stricam acest vis frumos, vom incepe prin a va mentiona pretul telefonului, colosal pentru multi: 5000 de dolari. De ce am da echivalentul a 10 iPhone-uri in schimbul unui Vertu Ascent? Terminalul este simbolul opulentei, tintind cu siguranta persoanele care isi permit un astfel de lux. Ascent este fabricat din ceramica, otel inoxidabil si un aliaj durabil numit Liquidmetal si finisat cu piele cusuta de mana. Un exemplu al luxului este si displayul din cristale de safir, material ce se afla pe locul 2 dupa diamant, ca duritate.

Nu va asteptati totusi la specificatii tehnice de exceptie, deoarece terminalul se axeaza mai mult pe simplitate decat pe utilizarea tehnologiilor de varf. Posesorii unui Vertu Ascent nu vor putea sa foloseasca Bluetooth wireless sau sisteme bazate pe comanda vocala. Dezavantajele nu se opresc aici, caci telefonul nu suporta transferul de imagini si fisiere multimeda. Pentru a face instaritul utilizator sa uite de aceste defecte, terminalul suporta un sistem inedit de informare, activabil prin apasarea unui singur buton. Fie ca doriti sa aflati ora la care ruleaza un film sau destinatia avionului, o persoana va va da orice indicatie doriti, fie zi sau noapte.

Cu toate neajunsurile sale, Vertu Ascent, ramane simbolul puterii si al bogatiei, fiind doar un minuscul accesoriu pentru unii miliardari.

Iata si materialul video promis in titlul articolului:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×