N111, telefonul NBA

2.255 ori
<b>N111, telefonul NBA</b>Cu toate brandingurile din ultima vreme, de la Hummer pana la Prada ne indreptam spre o piata unde fiecare brand va avea propriul model de telefon. In afara de butoanele plasate sub displayul terminalului, care aduc cu forma unei mingi de baschet,...

Cu toate brandingurile din ultima vreme, de la Hummer pana la Prada ne indreptam spre o piata unde fiecare brand va avea propriul model de telefon.

In afara de butoanele plasate sub displayul terminalului, care aduc cu forma unei mingi de baschet, terminalul este unul normal. Puteti ghici motivul pentru care acest telefon exista: o companie chinezeasca producatoare de terminale mobile a dorit sa-si creasca vanzarile asociindu-se cu un brand extrem de cunoscut. Rezultatul este probabil un telefon low-end, al carui design este destul de bun.

Continuand pe aceeasi linie, ne-am putea astepta sa vedem in curand un NFL Phone, sau poate un FIFA Phone. Nu ne-ar mira deloc ca intr-o buna zi sa facem reviewul unui Paris Hilton Phone, cata vreme nu ar fi vorba despre un terminal standard, care s-ar vinde doar pentru brandul folosit. Atunci cand un producator oarecare de terminale nu reuseste sa se impuna pe piata cu modelele sale, el va alege cu siguranta o astfel de optiune de a folosi branduri renumite pentru a atrage clientii prin rezonanta numelui marcii respective.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×