Noul telefon LG cu camera de 8 megapixeli devine realitate

Autor:  | Publicat în:  LG 1.566 ori
<b>Noul telefon LG cu camera de 8 megapixeli devine realitate</b>Dupa ce aflam de existenta lui LG Xenon, care va sosi prin AT&T si va fi rivalul lui T-Mobile G1, iata ca producatorul ne mai rezerva o surpriza, sub forma unui nou handset dotat cu camera de 8 megapixeli. LG KC780 va sosi cu un display touchscreen,...

Dupa ce aflam de existenta lui LG Xenon, care va sosi prin AT&T si va fi rivalul lui T-Mobile G1, iata ca producatorul ne mai rezerva o surpriza, sub forma unui nou handset dotat cu camera de 8 megapixeli.

LG KC780 va sosi cu un display touchscreen, suport pentru inregistrare video VGA, functie de reducere a efectului de ochi rosii, detectare faciala si stabilizator de imagine. In plus, terminalul va include o tastatura glisanta si nu se stie inca daca acest LG va sosi cu blitz Xenon sau nu. Este interesant sa vedem inca un handset cu camera de 8 megapixeli, dupa ce producatorul asiatic tocmai anuntase modelul KC910 la inceputul lunii.

In aceste conditii, vom vedea in curand rivali pe masura terminalelor Sony Ericsson Cyber-shot si chiar si un telefon cu camera pe masura lui INNOV8, unul dintre cele mai populare cameraphones ale acestui an. Ne intrebam totusi daca software-ul LG poate face fata provocarii, deoarece o camera buna trebuie intotdeauna acompaniata de softuri foto performante si de un OS pe masura.

Crazy Days pe eMAG! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×