Noul telefon LG cu camera de 8 megapixeli devine realitate

Autor:  | Publicat în:  LG 1.654 ori
<b>Noul telefon LG cu camera de 8 megapixeli devine realitate</b>Dupa ce aflam de existenta lui LG Xenon, care va sosi prin AT&T si va fi rivalul lui T-Mobile G1, iata ca producatorul ne mai rezerva o surpriza, sub forma unui nou handset dotat cu camera de 8 megapixeli. LG KC780 va sosi cu un display touchscreen,...

Dupa ce aflam de existenta lui LG Xenon, care va sosi prin AT&T si va fi rivalul lui T-Mobile G1, iata ca producatorul ne mai rezerva o surpriza, sub forma unui nou handset dotat cu camera de 8 megapixeli.

LG KC780 va sosi cu un display touchscreen, suport pentru inregistrare video VGA, functie de reducere a efectului de ochi rosii, detectare faciala si stabilizator de imagine. In plus, terminalul va include o tastatura glisanta si nu se stie inca daca acest LG va sosi cu blitz Xenon sau nu. Este interesant sa vedem inca un handset cu camera de 8 megapixeli, dupa ce producatorul asiatic tocmai anuntase modelul KC910 la inceputul lunii.

In aceste conditii, vom vedea in curand rivali pe masura terminalelor Sony Ericsson Cyber-shot si chiar si un telefon cu camera pe masura lui INNOV8, unul dintre cele mai populare cameraphones ale acestui an. Ne intrebam totusi daca software-ul LG poate face fata provocarii, deoarece o camera buna trebuie intotdeauna acompaniata de softuri foto performante si de un OS pe masura.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×