Imagini cu Motorola Q11 scapate pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.207 ori
<b>Imagini cu Motorola Q11 scapate pe Internet</b>Telefonul Motorola Q11, aflat in stadiu de zvon la inceputul lunii a ajuns acum pe mana unor fotografi, care nu au ezitat posteze imagini cu noul terminale pe Internet. Aflam de asemenea si specificatiile sale, care includ GPS, Bluetooth, WiFi, o camera...

Telefonul Motorola Q11, aflat in stadiu de zvon la inceputul lunii a ajuns acum pe mana unor fotografi, care nu au ezitat posteze imagini cu noul terminale pe Internet.

Aflam de asemenea si specificatiile sale, care includ GPS, Bluetooth, WiFi, o camera de 3 megapixeli si Windows Mobile 6.1. Din aceste prime imagini cu noul Motorola, putem trage concluzia ca handsetul pastreaza atributele unui terminal din seria Q. Nu exista schimbari majore de design, poate doar utilizarea unei carcase mai glossy, dar ne vom putea pronunta doar cand vom avea in fata versiunea finala a telefonului.

Avand in vedere faptul ca modelul Q11 soseste cu Windows Mobile 6.1, in loc de WM 7 (lansat in 2009), putem deduce ca il vom vedea pe piata in perioada Craciunului. Poate ca acest smartphone va contribui la redresarea producatorului american, mai ales acum in conditiile acestei crize economice mondiale, sau poate ca acest model Q va ramane un anonim... Vom afla raspunsul in lunile urmatoare!

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×