Noul telefon Panasonic P704i, pus in vanzare acum

Autor:  | Publicat în:  Panasonic 1.232 ori
<b>Noul telefon Panasonic P704i, pus in vanzare acum</b>Cel mai nou terminal mobil oferit de NTT DoCoMo, in cadrul seriei 704i este sliderul P704i, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare: Acest handset va fi pus in vanzare incepand de azi, in Japonia. Principalul atuu al lui P704i este, in afara de...

Cel mai nou terminal mobil oferit de NTT DoCoMo, in cadrul seriei 704i este sliderul P704i, pe care-l puteti admira in imaginea urmatoare:

Acest handset va fi pus in vanzare incepand de azi, in Japonia. Principalul atuu al lui P704i este, in afara de lookul sau, camera incorporata. Aceasta este de doar 2 megapixeli, dar include un sistem de corectie a miscarilor imaginii. Un astfel de feature va reduce probabilitatea aparitiei unor imagini neclare si blurrate, dupa ce utilizatorul va imortaliza un moment important. Nu stim inca daca vom vedea si o lansare europeana a noului model, dar putem doar sa speram deocamdata.

P704i include un feature numit Smart Flash, pe care-l banuim a fi un upgrade de versiunea Flash standard, sau la memoria de acest tip. Noul Panasonic seamana destul de mult cu un terminal Sony Ericsson din seria Walkman, iar daca functiile sale muzicale sunt la fel de reusite, handsetul va fi cu siguranta un rival de temut. Pretul va fi factorul hotarator pentru un astfel de terminal, dupa parerea noastra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×