Samsung Group va înregistra profit scăzut în acest an, cu 5.35% faţă de anul trecut; Samsung Electronics e pe creştere totuşi!

724 ori
<b>Samsung Group va înregistra profit scăzut în acest an, cu 5.35% faţă de anul trecut; Samsung Electronics e pe creştere totuşi!</b>Samsung Group este un conglomerat sud coreean uriaş, care fabrica de la vapoare şi tancuri la senzori foto şi mult apreciate terminale Galaxy S. Ei bine Samsung Group, cu ale sale 12 filiale se pregătesc să &icirc;nregistreze profituri scăzute...

Samsung Group este un conglomerat sud coreean uriaş, care fabrica de la vapoare şi tancuri la senzori foto şi mult apreciate terminale Galaxy S. Ei bine Samsung Group, cu ale sale 12 filiale se pregătesc să înregistreze profituri scăzute în acest an.

Aparent, grupul ar fi generat profit de 23.36 miliarde de dolari în acest an (conforn predicţiilor experţilor), cu 5.35% mai puţin decât anul trecut. În schimb profitul operaţional al Samsung Electronics ar fi crescut cu 8% faţă de anul trecut, datorită vânzărilor ridicate de panouri OLED şi componente din gama semiconductor.

Se pare că trimestrul 4 este unul excelent pentru această filială, de vreme ce profiturile crescuseră cu 3% până în trimestrul 3, dar vor înregistra un salt de 29% în ultimele 3 luni din an. Aflăm recent de la analişti mai puţin optimişti că Samsung s-ar putea retrage de pe piaţa smartphone în maxim 5 ani dacă mai continua trendul actual de evoluţie al companiilor din China.

Acestea vin cu preţuri la jumătate faţă de Samsung şi hardware identic, cel puţin pe hârtie, făcând viaţa grea pentru modelele Galaxy. Evoluţia Samsung în 2016 va fi foarte interesantă de urmărit pentru că e greu de imaginat cum va arata urmaşul lui Galaxy S6, care e deja un telefon excelent. Să fi venit vremea flexibilităţii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×