HTC HD2 ruleaza Windows Phone 7?! (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.966 ori
<b>HTC HD2 ruleaza Windows Phone 7?! (Video)</b>Cu doar 2 zile inainte de marea lansare a lui Windows Phone 7 descoperim un clip video care prezinta "batranul" HTC HD2 ruland acest OS, in ciuda faptului ca el teoretic nu ofera suport pentru aceasta platforma. Acest port este cu atat mai ciudat cu cat...

Cu doar 2 zile inainte de marea lansare a lui Windows Phone 7 descoperim un clip video care prezinta "batranul" HTC HD2 ruland acest OS, in ciuda faptului ca el teoretic nu ofera suport pentru aceasta platforma. Acest port este cu atat mai ciudat cu cat Microsoft garantase ca modelele Windows Mobile nu vor beneficia de upgrade la WP7.

Portul este opera developerului Cotulla, care a refuzat sa ofere detalii despre download-ul sau lansarea acestui ROM. Avand in vedere ca exista deja utilizatori Windows Mobile frustrati de faptul ca unele dintre primele modele Windows Phone 7 vor sosi cu prea putina memorie, HTC HD2 este inca o optiune excelenta, cu cei 32GB spatiu de stocare pe care ii ofera.

Intrebarea e simpla in acest caz: daca un developer poate reusi sa ruleze WP7 pe HTC HD2, de ce nu accepta Microsoft acest terminal pe lista de modele cu suport pentru noul OS? Sa fie oare pentru a vinde noi modele HTC si a obtine profit?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×