Noutăți aduse de Windows Phone 8 GDR2 (Amber)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.350 ori
<b>Noutăți aduse de Windows Phone 8 GDR2 (Amber)</b>Cu ajutorul celor de la WPCentral am reușit să aflăm câteva informații despre următorul mic update al sistemul de operare Windows Phone 8. &nbsp; Informațiile au fost extrase în urma analizării de către cei de la WPDang a flagship-ului Nokia,...

Cu ajutorul celor de la WPCentral am reușit să aflăm câteva informații despre următorul mic update al sistemul de operare Windows Phone 8.
 
Informațiile au fost extrase în urma analizării de către cei de la WPDang a flagship-ului Nokia, Lumia 925. Acesta din urmă a fost lansat în China și în alte câteva locații. El vine cu o nouă versiune de Windows Phone 8, numele de cod ales de Nokia pentru această versiune fiind Amber. Este vorba de o actualizare minoră cunoscută și sub numele de GDR2.
 
Bineînțeles, pe lângă noutățile aduse de către Microsoft, Nokia a adăugat câteva lucruri special pentru gama sa de telefoane "Lumia".

 
Așa cum se vede în imaginea de mai sus, versiunea OS-ului este 8.0.10327.77 iar când trecem în panel-ul extra+info vedem numele de cod Amber.

Tot În acel panel găsim un nou tab, denumit "glance"

 
Mult așteptata opțiune "double tap to wake up" poate fi activată din panel-ul touch, unde este o căsuță care poate fi bifată pentru a activa opțiunea. Tot în acel panel găsim un nou tab, denumit "glance" de unde se pot seta opțiuni referitoare la ceasul de pe lockscreen.

nokia amber accounts

 
și aplicația de email are parte de îmbunătățiri. Acum se pot adăuga și conturi IBM Notes Traveler pe lângă cele deja existente.

nokia amber wallpapers

 
Funcția "flip to silence", disponibilă deja pe terminalele cu Windows Phone a celor de la HTC, poate fi activată din tabul enhancements. De asemenea, Nokia a adăugat mai multe wallpapers în galerie.

Noutăți aduse de Windows Phone 8 GDR2 (Amber)

Noutăți aduse de Windows Phone 8 GDR2 (Amber)

 
O altă aplicație așteptată de unii este "Smart Cam". Aceasta aduce diverse funcții noi și va putea înlocui aplicația stock.

Windows Phone 8 GDR2

 
Un ultim lucru așteptat de mulți este radio FM. Se pare că odată cu Amber vom putea asculta radio prin unde FM pe OS-ul celor de la Microsoft.
 
Cam acestea ar fi noutățile aduse de viitorul update al acestui sistem de operare. Se poate ca pachetul care va veni de la Microsoft să fie puțin diferit de cel disponibil pe Lumia 925, Nokia adăugând, de obicei,  diverse exclusivități device-urilor proprii.

Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×