Facebook pregătește un reader propriu În stil Flipboard, Wall Street Journal confirmă

Autor:  | Publicat în:  Facebook 651 ori
<b>Facebook pregătește un reader propriu În stil Flipboard, Wall Street Journal confirmă</b>Se pare că zvonurile cu privire la lansarea unui reader Facebook erau justificate, dar produsul nu a sosit săptămâna trecută, cum se specula, ci mai avem de așteptat puțin. Cei de la Wall Street Journal&nbsp;au confirmat astăzi acest produs și...

Se pare că zvonurile cu privire la lansarea unui reader Facebook erau justificate, dar produsul nu a sosit săptămâna trecută, cum se specula, ci mai avem de așteptat puțin. Cei de la Wall Street Journal au confirmat astăzi acest produs și mai multe detalii aflați în rândurile următoare.

între timp avem pe forum un tutorial cu privire la AOL Reader, o variantă excelentă pentru proaspăt casatul Google Reader. Revenind la Facebook Reader, se pare că Zuckerberg și echipă lucrează la un serviciu care "afișează conținuturi publicate de utilizatori Facebook și adaptează organizarea la un format mobil". Asta îmi sună destul de clar a reader și mă aștept la o organizare de tip Flipboard a știrilor și informațiilor publicate pe Facebook.

Chiar și la nivel intern, în cadrul companiei proiectul e cunoscut drept Reader și se pare că se lucrează la el de un an deja. Deocamdată aplicația rezultată va fi destinată doar tabletelor și telefoanelor, fără o versiune desktop. Problema cea mare va fi separarea știrilor și surselor de încredere de postari cu pisici și poze de la mare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×