CEO-ul HTC, Peter Chou promite investitorilor o cotă de piață de 15% În viitor

961 ori
<b>CEO-ul HTC, Peter Chou promite investitorilor o cotă de piață de 15% În viitor</b>CEO-ul HTC, Peter Chou pare încrezător în faptul că își va conduce compania către o cotă de piață de 15% în viitor, cotă cu care nici măcar întreaga gamă Windows Phone nu se poate lăuda, după ani întregi de muncă. &nbsp; Chou a făcut...

CEO-ul HTC, Peter Chou pare încrezător în faptul că își va conduce compania către o cotă de piață de 15% în viitor, cotă cu care nici măcar întreaga gamă Windows Phone nu se poate lăuda, după ani întregi de muncă.

Chou a făcut declarația vineri, afirmând că el crede că firma taiwaneză care a creat modelul HTC One va înregistra o creștere de cota de piață în viitor. Anul trecut, compania a atins o cotă de 4% din piața globală smartphone, iar următorul salt ar fi la 10 sau 15%, conform lui Chou. La ora actuală HTC cheltuiește 1 miliard de dolari pentru marketing pe an, în vreme ce Samsung arunca 10 miliarde de dolari în această bătălie.

Oficialul HTC a declarat că va insista pe recunoașterea brandului pe viitor și trebuie să vă reamintim că a existat o perioadă când HTC avea o cotă din piața smartphone cu două cifre. Peter Chou a crescut investițiile în cercetare și dezvoltare, pentru a împinge înainte inovația pe terminalele mobile. Interesant e că șeful companiei taiwaneze nu a menționat și un interval de timp în care se va ajunge la 15%, iar dacă îmi permiteți o predicție, 3 ani ar fi de ajuns, dacă vor continua cu modele ca HTC One.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×