Xiaomi Redmi Note 4X ar fi în pregătiri; phablet cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 653

1.272 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 4X ar fi în pregătiri; phablet cu 4 GB RAM și procesor Snapdragon 653</b>Pe lista de viitoare terminale Xiaomi se află și phablet-ul Redmi Note 4X, un terminal care este așteptat la bord cu 4 GB memorie RAM, 64 GB spațiu intern de stocare și cu un procesor Qualcomm Snapdragon 653. Acesta va opta pentru un

Printre smartphone-urile pe care Xiaomi le pregătește la ora actuală se află și modelul Redmi Note 4X - terminal pe care îl vedem astăzi într-o presupusă fotografie. Se remarcă un panou frontal cu muchii destul de subțiri în jurul ecranului și faptul că avem aici parte de sticlă 2.5D.

Xiaomi Redmi Note 4x

Din secțiunea 'Despre telefon' aflăm că dispozitivul ne va aduce un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 653, 4 GB memorie RAM și 64 GB de stocare flash. Avem sistemul de operare Android 6.0.1 Marshmallow preinstalat pe handset alături de MIUI în versiunea 8.1.

Design-ul ar trebui să rămână în mare parte similar cu cel regăsit și pe varianta standard, dar nu ar fi exclus să vedem câteva diferențe precum adăugarea unor noi variante de culoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×