Noutăți: Xiaomi Redmi 1S și UTOK 351D disponibile prin eMAG.ro la prețuri foarte accesibile

1.874 ori
<b>Noutăți: Xiaomi Redmi 1S și UTOK 351D disponibile prin eMAG.ro la prețuri foarte accesibile</b>Deși în aceste momente principalii retaileri de pe piață sunt axați pe listarea noilor terminale iPhone, eMAG aduce printre altele și noi modele de smartphone-uri cu prețuri destul de accesibile pentru cei care își doresc un telefon entry-level,...

Deși în aceste momente principalii retaileri de pe piață sunt axați pe listarea noilor terminale iPhone, eMAG aduce printre altele și noi modele de smartphone-uri cu prețuri destul de accesibile pentru cei care își doresc un telefon entry-level, fie unul ceva mai bine dotat cum este cazul lui Xiaomi Redmi 1S.

Acesta din urmă este de acum disponibil prin intermediul eMAG.ro la un preț de 649 lei în două variante de culoare: alb și gri. Printre dotările lui Xiaomi Redmi 1S se numără un display IPS LCD HD de 4.7 inch, un procesor quad-core Snapdragon de 1.6 GHz, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, două sloturi SIM și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED.

UTOK 351D

Cel de-al doilea nou model intrat în stocurile eMAG este un device ce costă doar 269 lei, terminal numit UTOK 351D. Acesta aduce un display IPS de 3.5 inch, un procesor dual-core MediaTek de 1.0 GHz, 512 MB RAM, 4 GB de stocare, dual-SIM și o cameră foto principală de 5 megapixeli, cât și una secundară de 2 megapixeli.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×