Nova Launcher primește elemente de Android 5.0 Lollipop, printre care și iconuri și animații ale folderelor

1.952 ori
<b>Nova Launcher primește elemente de Android 5.0 Lollipop, printre care și iconuri și animații ale folderelor</b>știți probabil la această oră ca Android 5.0 Lollipop este un OS mai animat și ceva mai colorat decât predecesorul său, iar lookul sau rafinat al iconurilor a ajuns și în Nova Launcher. Acesta a primit elemente de Android 5.0 Lollipop, după cum...

știți probabil la această oră ca Android 5.0 Lollipop este un OS mai animat și ceva mai colorat decât predecesorul său, iar lookul sau rafinat al iconurilor a ajuns și în Nova Launcher. Acesta a primit elemente de Android 5.0 Lollipop, după cum aflați mai jos.

E vorba despre iconuri din Android 5.0 și animații ale folderelor, care sosesc odată cu Nova Launcher versiunea 3.2. Dacă îmi amintesc bine una dintre versiunile trecute aducea elementele de Android L pe care le aflăm cu luni în urmă și acum ele evoluează către Lollipop. Primim atât animații ale folderelor, cât și indicator de scroll, noi iconuri și diferite îmbunătățiri de performanță.

Conform lui Kevin Barry, de la TeslaCoil, toate aceste funcții sunt disponibile pe modele de la Android 4.0 în sus, ceea ce este o realizare de vreme ce mă așteptam să fie impus măcar Android 4.3. Deși noile animații ale folderelor nu sunt identice cu cele din launcherul Google Now, ele sunt pe aproape că efecte. Barry lucrează și la o versiune de animație a app drawerului similară cu cea din Lollipop.

Găsiți Nova Launcher 3.2aici, cu funcții că scroll infinit, backup și restore, widgeturi în dock, viteză ridicată, gesturi de control și numeroase efecte și acțiuni asociate iconurilor și drawerului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×