Allview X1 Xtreme Mini primește un nou teaser, are o alură de supermașină

1.728 ori
<b>Allview X1 Xtreme Mini primește un nou teaser, are o alură de supermașină</b>A venit rândul lui Allview X1 Xtreme Mini să mai primească un teaser, după ce avusese deja parte de astfel de modalități de anticipare a lansării sale, împreună cu modele ce vor sosi în curând, că Allview X2 Soul. De această dată despre X1...

A venit rândul lui Allview X1 Xtreme Mini să mai primească un teaser, după ce avusese deja parte de astfel de modalități de anticipare a lansării sale, împreună cu modele ce vor sosi în curând, că Allview X2 Soul. De această dată despre X1 Xtreme Mini aflăm că va avea un design... aerodinamic.

Judecând după aceste două imagini noi, terminalul ar fi foarte rapid, de vreme ce are alura unei supermasini. Cu doar 3 zile în urma vedeam că X1 Xtreme Mini primea un teaser legat de ecranul său, care are o densitate a pixelilor de 469 ppi, cu 50% mai mult decât poate distinge ochiul uman. Combinat cu viteza sugerată din cele două noi imagini, ne putem aștepta la un device complet!

Allview X1 Xtreme Mini primește un nou teaser, are o alură de supermașină

Mai departe, același telefon fusese expus cu două zile înainte, sub forma unui teaser care prezenta o cameră cu 6 elemente optice. în plus la începutul lui octombrie am aflat că acest device va avea pixeli de 2 microni în cazul camerei frontale, senzor folosit și de camera spate a lui HTC One M8. Toate elementele dezvăluite până în acest moment, ne duc cu gandul spre IUNI U2, telefon pe care l-am apreciat foarte mult în momentul în care acesta a fost lansat pe piață, ba chiar am sugerat într-un articol că am dori să vedem acest telefon anunțat de un integrator local.. Se pare că îl vom vedea curând în portofoliul Allview!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×