HTC Touch Diamond are 3 tastaturi diferite

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.449 ori
<b>HTC Touch Diamond are 3 tastaturi diferite</b>Inputul de text pe un telefon mobil ce ruleaza sistemul de operare Windows Mobile si nu include o tastatura poate fi frustrant, dar cu ajutoul unui soft ca TouchPal sau ZoomBoard lucrurile se pot schimba. HTC este la curent cu aceasta problema, rezolvata...

Inputul de text pe un telefon mobil ce ruleaza sistemul de operare Windows Mobile si nu include o tastatura poate fi frustrant, dar cu ajutoul unui soft ca TouchPal sau ZoomBoard lucrurile se pot schimba. HTC este la curent cu aceasta problema, rezolvata in mare parte de noul HTC Touch Diamond.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, HTC si-a dotat cel mai nou telefon cu 3 metode diferite si familiare de input. Puteti selecta optiunea de a folosi un keypad virtual in stil T9 (similar lui TouchPal), o tastatura virtuala SureType (cum este cea de pe BlackBerry sau T-Mobile Shadow) si o tastatura full QWERTY similara cu cea de pe iPhone. Se pare ca Diamond va fi adorat de catre social networkeri si pasionatii de instant messaging, datorita acestor metode variate de input al textului.

Metode similare de input isi fac aparitia si pe terminalele Sprint Touch si alte variante ale handsetului, care aduc si imbunatatiri, cum ar fi o bara Start Menu diferita. Va vom dezvalui in continuare potentialul lui Touch Diamond, cel mai promitator terminal la ora actuala, dupa parerea noastra. Doar XPERIA X1 mai poate schimba parerea generala ca Diamond va fi un hit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×