"NU" pentru Samsung! Operatorii şi retailerii din Rusia nu mai cumpăra telefoane Samsung din cauza defecţiunilor

2.337 ori
<b>"NU" pentru Samsung! Operatorii şi retailerii din Rusia nu mai cumpăra telefoane Samsung din cauza defecţiunilor</b>&Icirc;n ciuda faptului că luna august a &icirc;nceput cu planuri de reduceri pentru Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, Samsung are o nouă problemă cu produsele sale. Se pare că unii retaileri şi operatorii din Rusia nu mai cumpăra telefoane Samsung....

În ciuda faptului că luna august a început cu planuri de reduceri pentru Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, Samsung are o nouă problemă cu produsele sale. Se pare că unii retaileri şi operatorii din Rusia nu mai cumpăra telefoane Samsung.

Informaţia vine de la Bloomberg şi decizia e motivată de faptul că retailerii nu sunt mulţumiţi de garanţiile oferite şi de reparaţii, dar şi de unităţile cu defecte. Procentajul de unităţi defecte ar fi prea mare pentru standardele acestor companii din Rusia. Spre exemplu operatorii PJSC MegaFon şi VimpelCom Ltd, dar şi retailerii  Euroset Holding şi Svyaznoy au oprit achiziţiile.

VimpelCom a dat şi publicităţii procentul de 7% unităţi defecte în rândul comenzilor lor, mai mare decât al altor branduri. Svyaznoy a estimat că vânzările Samsung au scăzut în Rusia cu 25% în ultima lună, încă un motiv pentru a zice "pas". Evident, trebuie să subliniem că nu toţi operatorii şi retailerii din Rusia au renunţat la produsele companiei sud coreene, ci câteva firme doar.

Cu toate acestea, Samsung pierde în jur de 11.000 magazine odată cu partenerii de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×