Nuance Communications În discuții cu Samsung și alte companii pentru o posibilă preluare

819 ori
<b>Nuance Communications În discuții cu Samsung și alte companii pentru o posibilă preluare</b>Nuance Communications este un nume esențial în segmentul de recunoaștere vocală, tehnologia sa fiind la baza lui Siri, dar și a altor soluții populare în ziua de azi. Cei de la Wall Street Journal scriu că există posibilitatea unei achiziții a...

Nuance Communications este un nume esențial în segmentul de recunoaștere vocală, tehnologia sa fiind la baza lui Siri, dar și a altor soluții populare în ziua de azi. Cei de la Wall Street Journal scriu că există posibilitatea unei achiziții a acestei companii, iar Samsung este implicată în discuții.

Nuance este o companie americană, care își licențiază produsele către multiple firme, printre care și Apple și Samsung. Parteneriatul dintre această firmă și Apple datează de ceva vreme, iar tehnologia furnizată pentru Siri este esențială. Astfel, ar avea sens ca firmă din Cupertino să se implice și să cumpere compania, pentru a nu lăsa tehnologii vitale în proprietatea celor de la Samsung.

Anul trecut apăruseră speculații că Apple ar fi gata să ofere 7 miliarde de dolari pentru Nuance, o sumă uriașă față de cât cheltuiește de obicei creatorul lui iPhone pe achiziții de acest gen. După achiziția Beats pe 3 miliarde de dolari, tind totuși să cred că Tim Cook și echipa sa nu mai sunt atât de generoși. Tehnologia Nuance e prezentă și pe televizoare, telefoane mobile și sisteme GPS, iar zvonurile afirmă că Samsung vrea să integreze tehnologia pe terminale purtabile de nouă generație.

și Nintendo și Panasonic se număra printre clienții acestei firme, dar și Daimler.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×