Coreea de Sud și UE Încep pregătirile pentru implementarea conexiunilor 5G

732 ori
<b>Coreea de Sud și UE Încep pregătirile pentru implementarea conexiunilor 5G</b>Coreed de Sud este, dacă nu mă înșel țara cu cel mai rapid Internet de pe glob și astfel nu ne miră că ei sunt în avantgarda cercetării și dezvoltării tehnologiei 5G. Astfel, în această săptămână a fost anunțat un parteneriat pentru...

Coreed de Sud este, dacă nu mă înșel țara cu cel mai rapid Internet de pe glob și astfel nu ne miră că ei sunt în avantgarda cercetării și dezvoltării tehnologiei 5G. Astfel, în această săptămână a fost anunțat un parteneriat pentru implementarea tehnologiei, parteneriat care implică Uniunea Europeană și Coreea de Sud.

Această înțelegere presupune crearea unui grup care va dezvolta sisteme, stabili standarde și pregăti frecvențele radio necesare pentru noua tehnologie. Scopul este de a obține o standardizare globală și aceeași definiție la nivel internațional pentru conexiunea 5G până la final de 2015. UE nu sta prea bine cu implementarea 4G, tehnologie care a sosit destul de târziu pe "Bătrânul Continent" și care nu are încă acoperirea dorită.

Ca să vă faceți o idee legat de ce ne așteaptă după 2015, dacă la ora actuală durează cam 6 minute să descărcați un film HD de o oră via 4G, prin 5G timpul necesar va fi de 6 secunde. între timp Huawei Technologies din China a pregătit investiții de 600 de milioane de dolari pentru tehnologia 5G până în 2018. SUA nu s-a implicat la nivel național, dar universitățile sale au proiecte în această zonă.

Din Europa se vor implica Ericsson, Nokia și Alcatel-Lucent în această cursă globală pentru o conexiune mobilă și mai rapidă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×