Nubia Red Magic 3 primeşte încă un benchmark, cu un scor uriaş în AnTuTu: 437.524 puncte

794 ori
<b>Nubia Red Magic 3 primeşte încă un benchmark, cu un scor uriaş în AnTuTu: 437.524 puncte</b>ZTE Nubia Red Magic 3 a tot scăpat în ultima vreme şi e doar o chestiune de zile până ce debutează. Am văzut recent un benchmark bunicel al său, cu provenienta din China, dar acum apare o variantă de test AnTuTu

ZTE Nubia Red Magic 3 a tot scăpat în ultima vreme şi e doar o chestiune de zile până ce debutează. Am văzut recent un benchmark bunicel al său, cu proveniența din China, dar acum apare o variantă de test AnTuTu, în care terminalul obţine un scor gigantic şi nemaivăzut până acum.

Telefonul a avut acea captură de ecran cu testul postată pe reţelele de socializare de către Ni Fei, general manager Nubia. Handsetul are numele de cod NX629J şi a ajuns la 437.524 puncte. Este cel mai ridicat scor văzut vreodată pe un smartphone. Recordul trecut era de 430.882 puncte înscris de Xiaomi Black Shark 2 recent.

Nubia Red Magic 3

Varianta testată aici are 8 GB RAM, procesor Snapdragon 855 şi 128 GB stocare. Modelul cu 12 GB RAM ar putea urca şi mai mult cu scorurile. Aflăm şi că handsetul va avea încărcare rapidă la 30W şi o generoasă baterie de 5000 mAh, o premieră pe piaţa telefoanelor de gaming. Nubia a confirmat existenţa unei versiuni cu 12 GB RAM şi că vom vedea Android 9.0 Pie la bord.

Va exista şi o fâşie luminoasă RGB LED pentru că gamerii să îşi etaleze telefonul în mod fistichiu în public. În plus există şi butoane virtuale shoulder pentru jocuri, dar şi feedback-ul haptic. Peste Android este aplicat un OS custom. Să sperăm că preţul va fi rezonabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×