Miliardarul Warren Buffet, investitor Apple folosește un telefon cu clapetă de 20 de dolari

1.759 ori
<b>Miliardarul Warren Buffet, investitor Apple folosește un telefon cu clapetă de 20 de dolari</b>Miliardarii şi numele mari de pe Wall Street sunt cunoscuţi pentru excentricitatea lor. Unii transformă Lamborghini-ul într-o limuzină prin tuning, alţii sunt germofobi. Warren Buffett a ales un telefon cu clapetă de 20 de dolari să

Miliardarii şi numele mari de pe Wall Street sunt cunoscuţi pentru excentricitatea lor. Unii transformă Lamborghini-ul într-o limuzină prin tuning, alţii sunt germofobi. Warren Buffett a ales un telefon cu clapetă de 20 de dolari să îi fie companion zilnic, asta deşi e un acţionar important Apple.

Acesta şi-a prezentat telefonul în cadrul unui interviu acordat celor de la CNBC joia trecută. Magnatul deţine 5.5% din Apple, dar preferă să nu folosească un smartphone. A optat în schimb pentru un Samsung SCH-U320, un feature phone care se vinde la suma de 20-30 de dolari pe eBay. Ce-i drept Buffett e posesor de iPad, pe care îl foloseşte pentru a verifica preţurile acţiunilor.

Atunci când şi-a prezentat terminalul la interviul CNBC a glumit pe seama sa, spunând că "Alexander Graham Bell mi l-a împrumutat şi am uitat să îl returnez". Expertul de pe Wall Street a vorbit mult despre Apple şi tranziţia sa spre servicii, afirmând că gigantul din Cupertino îşi permite să facă o greşeală sau două atunci când intră pe pieţe noi, inclusiv divertisment. Asta dupa ce Apple a anunțat la final de martie rivalul Netflix numit Apple TV Plus.

Revenind totuşi la chestiunea cu telefonul, Buffett este şi posesor de iPhone X, doar că nu l-a activat încă şi "nu ar avea curaj să îl folosească" încă. CEO-ul Tim Cook s-a oferit chiar să zboare spre Omaha pentru un tutorial personal despre setarea handsetului. Mă gândesc că pe lângă frica bătrânească de tehnologie, magnatul se gândeşte şi la riscurile de securitate. Discuţiile sale despre acţiuni şi cotaţii pot valora miliarde de dolari în mâinile greşite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×