Sharp Aquos S3 se afișează în fotografii hands-on; își etalează decupajul din ecranul edge-to-edge

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.266 ori
<b>Sharp Aquos S3 se afișează în fotografii hands-on; își etalează decupajul din ecranul edge-to-edge</b>După trendul panourilor 18:9 este momentul să asistăm la o avalanșă de lansări de smartphone-uri ce adoptă un decupaj în ecran în stilul lui iPhone X. Un prim model numit Oukitel U18 ce adoptă un asemenea ecran a fost deja lansat, iar acum

Ultima lună din iarnă marchează și startul lansărilor de terminale Android ce vin cu decupaj în ecran, idee preluată de la iPhone X de numeroși producători, inclusiv de către Huawei după cum ne-au demonstrat scăpări recente. Și Sharp are în pregătire un telefon cu look similar, model cunoscut drept Aquos S3 ce ar urma să debuteze foarte curând pe piață alături de un pachet hardware mid-range.

Sharp Aquos S3

Chiar astăzi vedem handset-ul într-o serie de noi fotografii hands-on, de această dată fiind reprezentate în stare de funcționare. Se remarcă acel decupaj din partea de sus a ecranului unde avem camera selfie și earpiece-ul, iar dintr-un motiv sau altul în partea de jos ecranul are colțuri pătrățoase și nu ușor curbate ca sus.

Sharp Aquos S3

Din informațiile pe care le știm, Sharp Aquos S3 va sosi în variante cu procesor Snapdragon 630 și Snapdragon 660, urmând a pune la bătaie 4 sau 6 GB de RAM în funcție de varianta aleasă. Va avea o cameră selfie de 16 megapixeli, iar în spate o cameră duală cu senzori de 12 + 13 megapixeli. Mai știm că Oreo va rula aici și că în spate va oferi un scanner de amprente. Inițial lansarea trebuia să aibă loc pe 16 ianuarie, dar debutul s-a amânat până la o dată necunocută.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×