Nubia Z20 are debutul programat pe 8 august și va sosi cu o super cameră foto; Vedem câteva mostre foto

813 ori
<b>Nubia Z20 are debutul programat pe 8 august și va sosi cu o super cameră foto; Vedem câteva mostre foto</b>Deși credeam că lansările de terminale high-end s-au cam încheiat pentru această vară, ne-am înșelat pentru că în ultimele zile au tot sosit device-uri noi, un exemplu numai bun de dat fiind ASUS ROG Phone 2

Deși credeam că lansările de terminale high-end s-au cam încheiat pentru această vară, ne-am înșelat pentru că în ultimele zile au tot sosit device-uri noi, un exemplu numai bun de dat fiind ASUS ROG Phone 2. Acesta este primul telefon din lume cu procesor Snapdragon 855+ și nu va fi prea multă vreme singurul pentru că și cei de la ZTE pregătesc o variantă upgrade a lui Red Magic 3 cu acest CPU.

Nubia Z20

Pe lângă smartphone-ul de gaming actualizat, compania chineză are în plan și lansarea unui nou device intitulat Nubia Z20 care astăzi ni se prezintă într-un teaser oficial. Aflăm pe această cale faptul că debutul său este programat pentru data de 8 august în Beijing și că device-ul va oferi o super cameră foto la pachet.

Nubia Z20

Câteva mostre foto puteți vedea în cadrul acestui articol, imagini cu adevărat spectaculoase la prima vedere care includ în zona inferioară și logo-ul telefonului Nubia Z20, semn că sunt realizate cu acesta. Din câte se vehiculează, telefonul va avea un senzor principal de 48 mpx cu deschidere f/1.8 și lungime focală de 27 mm.

Nubia Z20

Nu avem alte detalii despre dotări, dar ar trebui să vedem curând mai multe materiale teaser și poate chiar imagini cu telefonul. Acesta va sosi drept succesor pentru Nubia Z18 (lansat în septembrie 2018) care venea cu ecran de 6 inch, procesor Snapdragon 845, cameră duală în spate și muchii foarte înguste ale panoului frontal. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×