Numărul de terminale Windows Phone vândute continuă să crească pe piețele din Europa

913 ori
<b>Numărul de terminale Windows Phone vândute continuă să crească pe piețele din Europa</b>Iată că lansarea lui Windows Phone 8.1 i-a făcut pe mulți să adopte un device care va primi eventul această versiune a sistemului de operare oferit de Microsoft. Potrivit unui raport realizat de către firma de research Kantar WorldPanel, se pare...

Iată că lansarea lui Windows Phone 8.1 i-a făcut pe mulți să adopte un device care va primi eventul această versiune a sistemului de operare oferit de Microsoft. Potrivit unui raport realizat de către firma de research Kantar WorldPanel, se pare că vânzările de terminale WP continuă să crească pe piața din Europa, piață în care cei mai mulți cumpărători provin din UK, Germania, Franța, Italia și Spania.

Din câte putem vedea în imaginea de mai sus, vânzările de terminale Windows Phone din Franța au depășit 10% din numărul total de unități vândute în această țară. De asemenea, vânzările cumulate a celor 5 țări europene amintite mai sus au înregistrat o creștere cu 1.6% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Numărul de terminale Windows Phone vândute continuă să crească pe piețele din Europa

Cu toate acestea, se pare că Windows Phone nu o duce atât de bine și pe piața din America, piață în care vânzările au cunoscut o scădere considerabilă. Astfel, în comparație cu anul trecut, moment în care numărul de terminale WP vândute reprezentau un procent de 5.6% din numărul total de device-uri vândute, anul acesta în aceeași perioadă se înregistrează un procent al vânzărilor de doar 4.7%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×