Death Dome Review: cel mai reușit joc cu zombie de pe Android (Video)

1.597 ori
<b>Death Dome Review: cel mai reușit joc cu zombie de pe Android (Video)</b>Era și cazul să vedem un joc original cu zombie pe Android acum la final de 2012! E vorba despre Death Dome, titlu în care și-a vârât și Glu Mobile coada, nu doar compania Griptonite. Titlul ocupa 450 de MB și la prima vedere amintește de Blood &...

Era și cazul să vedem un joc original cu zombie pe Android acum la final de 2012! E vorba despre Death Dome, titlu în care și-a vârât și Glu Mobile coada, nu doar compania Griptonite. Titlul ocupa 450 de MB și la prima vedere amintește de Blood & Glory și Infinity Blade, dar e ceva mai mult.

Am testat acest joc pe Allview P4 Duo și în ciuda unui ușor lag, experiența de joc a fost placuta. Tema este una post apocaliptică, așa cum ne-am obișnuit la astfel de jocuri. Controlați un personaj feminin cu arme cu țepi și cu o armură rezistenta și vă luptați pe rând cu o serie de creaturi specifice unei lumi apocaliptice, de la roboți care devin invizibili, la zombie uriași și chiar un Grendel cât o clădire de 10 etaje. Ce mi-a plăcut la acest joc e faptul că fiecare inamic este unic și faptul că producătorii și-au dat silința să spună povestea prin filmulețe cu grafică bună.

Aveți și arme variate, săbii și topoare cu sârmă ghimpată în jurul lor și puteți să cumpărați și un scut, armura și charm-uri care va adăugă diferite abilități. Bătăliile sunt destul de grele și mizează pe principiul pe care îl știți de la Blood & Glory: două butoane de dodge, adică evitarea loviturilor, un buton pentru scut, cu utilizare limitată și swipe cât cuprinde pentru a lovi inamicul. După ce veți evita destule lovituri se încarcă un coeficient Flux, care va permite să efectuați combo-uri ucigătoare.

în plus avem și un soi de fatalitate ca în Mortal Kombat la finalul luptelor. Jocul primește de la noi nota 9 din 10 și îl descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×