Numele HTC One 2 menționat pe un site al guvernului francez; HTC M8 va fi numit astfel?

Autor:  | Publicat în:  HTC 734 ori
<b>Numele HTC One 2 menționat pe un site al guvernului francez; HTC M8 va fi numit astfel?</b>Până acum numele HTC One Plus părea favorit pentru noul flagship al companiei asiatice, după ce o lungă perioadă numele de cod HTC M8 a definit acest produs. Ei bine, astăzi apare o nouă teorie care indică numele de HTC One 2 drept cel asociat...

Până acum numele HTC One Plus părea favorit pentru noul flagship al companiei asiatice, după ce o lungă perioadă numele de cod HTC M8 a definit acest produs. Ei bine, astăzi apare o nouă teorie care indică numele de HTC One 2 drept cel asociat terminalului.

Acest nume a apărut pe un site guvernamental francez, oricât de bizar ar părea acest lucru. Biroul Poștal și de Telecomunicații din Noua Caledonie, o colonie franceză din Oceanul Pacific este responsabil cu scăparea. Interesant e că listarea oficială include și un HTC One 2 dual SIM și nu pot să nu mă gândesc că poate e totuși vorba de o simplă greșeală.

Numele HTC One 2 menționat pe un site al guvernului francez; HTC M8 va fi numit astfel?

Motivul pentru care handseturile apar pe listă este pentru a permite oamenilor care călătoresc în Noua Caledonie să afle dacă terminalele funcționează în rețeaua locală 3G. E foarte posibil ca One 2 și One 2 dual SIM să fie nume provizorii, până ce apar handseturile reale. Cum rămâne și cu HTC M8 Mini, care a apărut în speculații în această săptămână?

și cum vi se pare acest nume, HTC One 2?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×