Numele HTC One 2 menționat pe un site al guvernului francez; HTC M8 va fi numit astfel?

785 ori
<b>Numele HTC One 2 menționat pe un site al guvernului francez; HTC M8 va fi numit astfel?</b>Până acum numele HTC One Plus părea favorit pentru noul flagship al companiei asiatice, după ce o lungă perioadă numele de cod HTC M8 a definit acest produs. Ei bine, astăzi apare o nouă teorie care indică numele de HTC One 2 drept cel asociat...

Până acum numele HTC One Plus părea favorit pentru noul flagship al companiei asiatice, după ce o lungă perioadă numele de cod HTC M8 a definit acest produs. Ei bine, astăzi apare o nouă teorie care indică numele de HTC One 2 drept cel asociat terminalului.

Acest nume a apărut pe un site guvernamental francez, oricât de bizar ar părea acest lucru. Biroul Poștal și de Telecomunicații din Noua Caledonie, o colonie franceză din Oceanul Pacific este responsabil cu scăparea. Interesant e că listarea oficială include și un HTC One 2 dual SIM și nu pot să nu mă gândesc că poate e totuși vorba de o simplă greșeală.

Numele HTC One 2 menționat pe un site al guvernului francez; HTC M8 va fi numit astfel?

Motivul pentru care handseturile apar pe listă este pentru a permite oamenilor care călătoresc în Noua Caledonie să afle dacă terminalele funcționează în rețeaua locală 3G. E foarte posibil ca One 2 și One 2 dual SIM să fie nume provizorii, până ce apar handseturile reale. Cum rămâne și cu HTC M8 Mini, care a apărut în speculații în această săptămână?

și cum vi se pare acest nume, HTC One 2?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×