Autorul biografiei lui Steve Jobs care a devenit best seller laudă Google

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 791 ori
<b>Autorul biografiei lui Steve Jobs care a devenit best seller laudă Google</b>Walter Isaacson, cunoscut pentru biografia foarte reușită a lui Steve Jobs a stârnit controverse atunci când a început să laude Google în ultima vreme. Cartea lui Isaacon s-a făcut remarcată, printre altele prin faptul că pomenea și un...

Walter Isaacson, cunoscut pentru biografia foarte reușită a lui Steve Jobs a stârnit controverse atunci când a început să laude Google în ultima vreme. Cartea lui Isaacon s-a făcut remarcată, printre altele prin faptul că pomenea și un televizor Apple printre proiectele lui Jobs.

Ei bine, Isaacson declara luna trecută că Google depășește Apple pe partea de inovație și punea accentul pe achiziționarea celor de la Nest. în această săptămână, în cadrul unui interviu acordat celor de la Bloomberg TV, autorul biografiei lui Jobs și-a susținut părerea, dar a și clarificat câteva chestiuni.

Astfel, deși inovația este un lucru bun, iar Google rămâne un pionier, Apple e mai bună la executare decât gigantul motoarelor de căutare. întrebat despre motivul pentru care Apple nu excelează pe piața low end, același autor a afirmat că firma din Cupertino știe să facă doar produse foarte bune, nu și modele low end.

Ce părere aveți despre comentariile scriitorului?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×