Galaxy Note 7 ar putea reveni la vânzare! Soseşte în varianta recondiţionată în India şi Vietnam din iunie

1.924 ori
<b>Galaxy Note 7 ar putea reveni la vânzare! Soseşte în varianta recondiţionată în India şi Vietnam din iunie</b>Cine ar fi crezut că va mai reveni vreodată Galaxy Note 7 la vânzare? Privim cu maximă precauţie această informaţie, balanța înclinând mai mult spre "nu", decât spre "da, dar aparent o publicaţie din Coreea ar fi aflat că Sammy are această intenţie.

Cine ar fi crezut că va mai reveni vreodată Galaxy Note 7 la vânzare? Privim cu maximă precauţie această informaţie, balanta înclinând mai mult spre "nu", decât spre "da, dar aparent o publicaţie din Coreea ar fi aflat că Sammy are această intenţie. Phablet-urile recondiţionate urmează să ajungă în Vietnam şi India în lunile viitoare.

Sud coreenii vor reduce capacitatea bateriei de la 3.500 mAh la o valoare între 3.000 şi 3.200 mAh, iar modelele recondiţionate vor sosi pe pieţele emergente. În intervalul mai-iunie ar trebui să fie gata unităţile pentru vânzare. Componentele de bază vor fi reutilizate şi se vor schimba practic doar bateriile şi carcasele afirmă sursa.

Vânzarea modelelor de acest tip va permite celor de la Samsung să evite plata unor sume mari pentru poluarea mediului, rezultată din compactarea şi pur şi simplu depozitarea a milioane de unităţi Note 7. Cu 200.000 de unităţi folosite pentru teste de laborator şi pentru a afla ce a mers prost, au rămas aproximativ 2.5 milioane de unităţi gata să fie recondiţionate.

Samsung oferea indicii cu privire la abordarea refurbish încă de luna trecută, atunci când a anunţat cauza problemelor. Să nu vă mire dacă vine şi o dezminţire de la Samsung în zilele viitoare, compania având totuşi probleme mai serioase acum decât acest program de recondiţionare. Şi totuşi cine ar mai cumpăra un Note 7 în varianta nouă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×