Numele oficiale de cod pentru seria Huawei P20 dezvăluite de un celebru zvonac: Emily, Charlotte şi Anne + variante culori

5.189 ori
<b>Numele oficiale de cod pentru seria Huawei P20 dezvăluite de un celebru zvonac: Emily, Charlotte şi Anne + variante culori</b>Cu câteva zile în urmă aflam că Huawei a primit trademark-ul pentru numele "P11", deci deduceam că aceasta va fi denumirea flagship-urilor noi. Între timp au mai apărut scăpări legate de Huawei P20, deci numele nu e bătut în cuie, mai ales ca si P20..

Cu câteva zile în urmă aflam că Huawei a primit trademark-ul pentru numele "P11", deci deduceam că aceasta va fi denumirea flagship-urilor noi. Între timp au mai apărut scăpări legate de Huawei P20, deci numele nu e bătut în cuie, mai ales ca si P20 a primit trademark anul trecut in iulie. Totuşi azi aflăm prin intermediul zvonacului Roland Quandt are nişte extra informaţii despre variantele de culoare şi numele de cod ale terminalelor din nouă gama Huawei.

Fie că noile telefoane se vor numi P20, sau P11, un lucru e sigur: vor fi cel puţin 3 handset-uri în această gamă. Conform lui Roland, Huawei P20, modelul principal are numele de cod "Emily" şi vine pe nuanţele "Ceramic Black" şi "Twilight". Huawei P20 Plus e cunoscut drept "Charlotte" şi vine în aceleaşi culori, în vreme ce Huawei P20 Lite e cunoscut drept "Anne". Va sosi pe "Midnight Black, "Klein Blue" şi "Sakura Pink".

Numele oficiale de cod pentru seria Huawei P20 dezvăluite de un celebru zvonac: Emily, Charlotte şi Anne + variante culori

Observaţi că am scris mai sus că "vor fi cel puţin 3 telefoane". Asta pentru că lipseşte de pe lista aşa numitul Huawei P20 Pro, cel cu "breton" şi cu procesor Kirin 975, conform zvonurilor recente. În ultima săptămână am aflat că Huawei ar plănui să nu îşi aducă flagship-urile la MWC 2018 pentru a nu concura cu Samsung şi Sony, ci că le va lansa separat în aprilie.

Pe noile telefoane, fie ele numite P11 sau P20 aşteptam prezenţa unei camere triple în spate şi eventual şi deblocare facială avansată. Ecranele vor avea aspect 18.7:9 şi ar trebui să vedem o nouă generaţie de lentile Leica la bord.

Telefon Concept Huawei P11/ P20

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×