Telefoanele Huawei P20 apar în schiţe şi scheme, cu câte 3 camere în spate; Huawei P20, P20 Pro şi Plus se dezvăluie

5.414 ori
<b>Telefoanele Huawei P20 apar în schiţe şi scheme, cu câte 3 camere în spate; Huawei P20, P20 Pro şi Plus se dezvăluie</b>După o bună perioadă de timp în care am ştiut că următorul flagship Huawei se va numi P11, a început să fie tot mai acceptată ideea că flagship va fi de fapt un P20 la anul. Şi nu va fi orice telefon, ci unul cu 3 camere în spate, după cum arată şi o..

După o bună perioadă de timp în care am ştiut că următorul flagship Huawei se va numi P11, a început să fie tot mai acceptată ideea că flagship va fi de fapt un P20 la anul. Şi nu va fi orice telefon, ci unul cu 3 camere în spate, după cum arată şi o serie de noi scăpări, pe bază de schiţe postate pe Slashleaks.

Huawei P20

Vedem în gama P20 telefoanele Huawei P20, Huawei P20 Plus şi Huawei P20 Pro. M-aş fi aşteptat şi la un P20 Lite, dar acela rămâne probabil la camera duală. De ce există şi un model Plus şi unul Pro? E simplu, pentru că versiunea Pro inaugurează şi un "breton" în stil iPhone X, din câte vedem. Probabil vom primi si o recunoaştere facială avansată. Mi se pare inedită şi integrarea camerelor din spate, cu cei 3 senzori orientaţi pe orizontală pe P20, pe verticală şi în stânga-spate pe P20 Plus şi pe verticală centrat pe P20 Pro.

Huawei P20 Plus

P20 şi versiunea sa Plus au cam acelaşi format, doar că Plus-ul e mai mare, iar modelul Pro pare mai masiv şi mai lat. De asemenea primele două modele au scannerul de amprente în faţă şi sub ecran, iar Pro-ul îl integrează sub camera triplă din spate. A se remarca şi colţurile şi marginile rotunjite ale ecranelor.

Huawei P20 Pro

Bănuiesc şi că porţiunea haşurată a camerei triple e acoperită cu sticlă de fapt. Aflăm mai multe la MWC la final de februarie. Telefoanele ar trebui să vină cu chipset Kirin 970, NPU pentru AI, tehnologie Leica, 64, 128 sau 256 GB stocare şi noi funcţii foto care pun cei 3 senzori la treaba.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×