O nouă husă destinată lui iPad Air Plus / Pro ajunge În fotografii live pe web

Autor:  | Publicat în:  Apple 536 ori
<b>O nouă husă destinată lui iPad Air Plus / Pro ajunge În fotografii live pe web</b>Așa cum am aflat prin intermediul unor zvonuri ajunse pe web încă de anul trecut, Apple plănuiește ca în 2015 să lanseze și o tabletă de mari dimensiuni, mai precis un model denumit iPad Air Plus / iPad Pro. După această serie de informații la...

Așa cum am aflat prin intermediul unor zvonuri ajunse pe web încă de anul trecut, Apple plănuiește ca în 2015 să lanseze și o tabletă de mari dimensiuni, mai precis un model denumit iPad Air Plus / iPad Pro. După această serie de informații la scurt timp au început să își facă apariția și unele imagini cu elemente ale carcasei, respectiv huse dezvoltate pentru acest model.

Astăzi avem ocazia din nou să aruncăm o privire asupra unei huse destinate lui iPad Air Plus ce apare în imagini live, informație pe care o primim din partea celor de la nowhereelse.fr. Din câte putem vedea, acest accesoriu este destul de similar cu husa lui iPad Air 2, diferențele fiind reprezentate de către ieșirile audio pentru cele 4 difuzoare de pe modelul Plus.

O nouă husă destinată lui iPad Air Plus / Pro ajunge În fotografii live pe web

De asemenea, apar și unele detalii ce ne dezvăluie faptul că diagonala lui iPad Air Plus va fi cuprinsă între 12.2 și 12.9 inch. Acesta tabletă ar putea sosi la pachet și cu un stylus dedicat, fiind un model destinat mai degrabă mediului business. Rămâne de văzut ce alte scăpări vom mai avea ulterior.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×